Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 08:57:07
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger - Elba 44 Midnight
Tommy Hilfiger - Elba 44 Midnight
Tommy Hilfiger - Elba 44 Midnight
3D
Tommy Hilfiger
Elba 44 Midnight
897 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun, Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

6 cm

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

60066-50

Tommy Hilfiger


Det føles kanskje som om du har kjent til Tommy Hilfiger så lenge du kan huske, selv om merket ikke kom til verden før i 1985. Merket er kanskje ungt, men deres prestasjoner er store! Produktene deres selges verden over og millioner av mennesker rundt om på kloden har forelsket seg i det preppy designet, med sine ikoniske farger i blått, hvitt og rødt.

Elba 44


Gratulerer! Du har nettopp funnet de perfekte kilehælsandalene som vil passe enhver anledning. Er du bekymret for såre føtter? Slapp av! Disse helene er overraskende komfortable og er designet for mer enn bare sitting. Med disse kan du enkelt gå, løpe og danse, uten å kjenne på ønsket om kaste de ut av nærmeste vindu.

Midnight


De ulike teksturene og materialene tilføyer en luksuriøs men likevel avslappet look til dette paret, samtidig som det gjør dem latterlig lette å matche med hvilket som helst antrekk.

Tips & triks


Stroppen på vristen gjør det enkelt å justere passformen på skoen, slik at de sitter trygt på foten din hele kvelden! Bomullsmaterialet er lett, og puster slik at føttene dine holder seg svale og friske.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28631 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×