Sixtyseven
Sixtyseven - Emilia 77209 Sedona Black
Sixtyseven - Emilia 77209 Sedona Black
Sixtyseven - Emilia 77209 Sedona Black
3D
Sixtyseven
Emilia 77209 Sedona Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Smal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

5 cm

Merke:

Artikelnummer:

52157-00

Sixtyseven Emilia 77209 Sedona BlackSixtyseven er en spansk produsent fra Alicante. De er kjente for å lage pene og originale skinnsko for trendy kvinner. Med Sixtyseven Emilia 77209 Sedona Black får du et par høyhælte sko med mange stilige detaljer. En sko som passer like bra til jobben som til en kveld ute!

Smale skinnsko for kvinnerDisse skoene er produserte av ekte skinn. Sålen er laget av gummi og har en hæl som er 5 cm høy. Skomodellen er smal, noe som er perfekt for deg som vil ha litt smalere sko enn vanlig. Skoene har en spiss tå og har også triangelformede elastikkbånd på sidene.

Svarte boots passer til altEn av de største grunnene til at denne skomodellen er så populær, er at den passer til alle mulige klesstiler. Det kule designet gjør at antrekket ditt blir litt tøffere sammenlignet med vanlige, avrundede tær. Match med en like tøff svart skinnjakke og et par fine, tettsittende jeans.

Råd for vedlikehold av Sixtyseven skinnskoDet er lett å ta vare på skinnsko. Pass på at du rengjør skoene jevnlig. Anvend skopleieprodukter for skinn og impregneringsspray for å sørge for at de varer lenge. Ved å jobbe inn litt skovoks og lignende forblir skinnet mykt og holder på sin fine glans.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Line

Små i størrelsen, de er ganske trange foran pga.modellen. Bør gå opp en størrelse i disse!

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30039 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×