Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 08:39:18
Mohedatoffeln
Mohedatoffeln - Emma Navy
Mohedatoffeln - Emma Navy
Mohedatoffeln - Emma Navy
3D
Mohedatoffeln
Emma Navy
269 kr
(337 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Tresko

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

5 cm

Merke:

Artikelnummer:

50500-00

Mohedatoffeln Emma NavyHer har du en av Sveriges mest ikoniske skomodeller – Mohedatoffeln Emma Navy. Denne treskoen er utformet i den mest klassiske treskomodellen og har fått et ansiktsløft med den blå fargen. Skoene holder aller høyeste kvalitet, og det er ikke noe rart. Mohedatoffeln har i over 150 år forfinet sin håndverkstradisjon.

Håndverk, finesse og kunnskapMohedatoffeln er riktig varemerke å handle fra dersom du er på jakt etter et par tradisjonelle tresko. Emma Navy er produsert av ekte skinn i blått og har en fin såle i oljet og brunbeiset tre. Skinnet er nubuck, et svært kvalitetsrikt og eksklusivt skinn.


De fineste skoene til våren og sommerenMohedatoffeln Emma Navy er virkelig riktig valg av sko når det kommer til vår- og sommerbruk. Den vakre blå fargen passer perfekt til både hvitt, svart og blandede farger. Matche treskoene med fine kjoler eller ta på deg et par gode jeans.

Stell av treskoMohedatoffeln Emma Navy kan du vedlikeholde på samme måte som andre nubucksko. Nubuck minner veldig om mokka, så du kan med fordel børste treskoene dine med en myk mokkabørste. Treet kan man vaske ved å tørke vekk smuss med en fuktig klut.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28789 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×