Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Emma Navy
337 kr
inkl. mva

Kunde Data

Mohedatoffeln oppleves som normale i størrelsen i henhold til 2505 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Blå

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

5 cm

Merke:

Artikelnummer:

50500-00

Mohedatoffeln Emma NavyHer har du en av Sveriges mest ikoniske skomodeller – Mohedatoffeln Emma Navy. Denne treskoen er utformet i den mest klassiske treskomodellen og har fått et ansiktsløft med den blå fargen. Skoene holder aller høyeste kvalitet, og det er ikke noe rart. Mohedatoffeln har i over 150 år forfinet sin håndverkstradisjon.

Håndverk, finesse og kunnskapMohedatoffeln er riktig varemerke å handle fra dersom du er på jakt etter et par tradisjonelle tresko. Emma Navy er produsert av ekte skinn i blått og har en fin såle i oljet og brunbeiset tre. Skinnet er nubuck, et svært kvalitetsrikt og eksklusivt skinn.


De fineste skoene til våren og sommerenMohedatoffeln Emma Navy er virkelig riktig valg av sko når det kommer til vår- og sommerbruk. Den vakre blå fargen passer perfekt til både hvitt, svart og blandede farger. Matche treskoene med fine kjoler eller ta på deg et par gode jeans.

Stell av treskoMohedatoffeln Emma Navy kan du vedlikeholde på samme måte som andre nubucksko. Nubuck minner veldig om mokka, så du kan med fordel børste treskoene dine med en myk mokkabørste. Treet kan man vaske ved å tørke vekk smuss med en fuktig klut.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

A
Anne
Oversette
B
Brigitte
Oversette
L
Lissie Ritz
Oversette
Vis flere innlegg

28608 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK