Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 01:09:05
Dr Martens
Dr Martens - Emmeline Black
Dr Martens - Emmeline Black
Dr Martens - Emmeline Black
3D
Dr Martens
Emmeline Black
1 297 kr
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

51829-00

Dr. Martens Emmeline BlackAlle vi som bor i Norden, vet at været noen ganger kan skape litt problemer. Ved å kle deg i funksjonelle og praktiske klær slipper du å bry deg om regn og kulde. Dr. Martens Emmeline Black er et par kraftige lærboots som garantert beskytter føttene fra vann og kulde.

AirWairDr. Martens Emmeline Black er designet for å holde – uansett vær. Læret som brukes, er kraftig og holdbart og kan i begynnelsen føles litt stivt. Dette er et bevisst materialvalg, siden Dr. Martens-bootsene dine kommer til å forme seg etter din fot med tiden. Bootsene er utrustet med den spesielle AirWair-sålen, en veldig holdbar og støtdempende såle som veier lite.

Sko som gir oss hakeslippDisse lekre bootsene er virkelig noe for seg selv. Til forskjell fra mange av Dr. Martens andre stilige boots har Emmeline fått en blank finish. Dette gir bootsene en noe mer pyntet følelse. Du kan matche bootsene med alt fra slitte jeansshorts på sommeren til varme kordfløyelsbukser på vinteren.

Boots å bli gammel med


Det er ikke rart at Dr. Martens har blitt så populære. Foretaket har siden starten av sin karriere laget kvalitetsboots i stilig design. Dr. Martens Emmeline Black kan du bruke så lenge som bare det, men ta gjerne vare på dem ved å benytte passende skoprodukter for skinn og lær.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30039 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×