Shepherd
Shepherd
Emmy Asphalt
477 kr
(597 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Ull

Såle:

Lær

Merke:

Artikelnummer:

06205-01

Shepherd Emmy AsphaltShepherd Emmy Asphalt er en av de mest populære tøflene fra det svenske selskapet Shepherd, og det er lett å forstå hvorfor når du har prøvd tøflene. De ser komfortable ut – og de er komfortable også! Lammeull er utvilsomt et av de beste materialene når det kommer til komfort. Tøflene passer utmerket for bruk hele året.

Lammeull har mange gode egenskaperAlle sko og tøfler fra Sheperd er laget av skinn og ull fra lam og sau. Noen av de mange gode egenskapene som disse materialene har, er at de gjør at føttene dine beholder varmen når det er kaldt. Dessuten er de naturlig antibakterielle, noe som gjør at tøflene ikke kommer til å begynne å lukte vondt.

Behagelige og fineUnn deg selv et par myke tøfler allerede i dag. Du kommer umiddelbart til å få en mer bekvem hverdag. Tøflene passer bra for bruk om morgenen, eller når du bare går rundt hjemme. Passer like godt til kosebukser og pysjamas som til jeans og skjorte.

Et materiale som ikke krever så mye stellEn fordel med disse tøflene er at du ikke trenger å gjøre så mye for at de skal holde seg freshe og pene. Det holder at du børster av smuss og søle med en myk børste. Lammeull tar hånd om seg selv på en god måte.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine


31313 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK