Shepherd
Shepherd - Emmy Chestnut
Shepherd - Emmy Chestnut
Shepherd - Emmy Chestnut
3D

Brukerbilder

Shepherd
Emmy Chestnut
597 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Brun, Beige

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Semsket skinn

Såle:

Lærsåle

Merke:

Artikelnummer:

01377-00

Shepherd Emmy ChestnutUnn deg selv og dine føtter en luksuriøs morgen hver dag med et par herlige Shepherd Emmy Chestnut. Disse varme saueulltøflene er designet som en sko, noe som gir hele og ankelen en lun og deilig følelse. Disse tøflene er definitivt en nødvendighet for dine føtter – produsert i ekte saueull og vakkert semsket skinn.

Unike egenskaperEmmy er en tøffel produsert i semsket skinn og saueull. Selve fôret er i ull, og ved ankelen går det en myk og varm kant i den mykeste ull. Det er en fryd å få stikke sine bare føtter ned i tøflene – en nødvendighet for kjølige vinterdager. Saueull er antibakterielt, lufttransporterende og fuktabsorberende.

>Fantastiske EmmyEmmy er en populær tøffel fra Shepherd of Sweden og et godt valg for hele året. Selv om det er ekstra koselig å bruke tøfler når snøen ligger tykt utendør, er det også deilig om sommeren. Når du skal sitte ute en sen augustkveld, er det skikkelig deilig å kunne ta på seg disse deilige og varme tøflene.

Lettstelte tøflerShepherd of Sweden benytter seg utelukkende av de beste materialer når de lager sine tøfler. Saueull og semsket skinn er faktisk lettstelte materialer, spesielt siden du bruker tøflene innendørs. Med ullens antibakterielle egenskaper holder tøflene seg freshe av seg selv. Ved behov kan du vaske tøflene med en mild såpeblanding.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
A
Anonym

En helt fantastisk tøffel i ekte saueskinn, nå skal jeg ikke fryse om føttene i vinter - og det beste av alt, den er svenskprodusert! Et stort pluss i kanten!! Kjøp en du også, du kommer ikke til å angre deg!

 · Svar · 
A
Anonym

En kjempegod tøffel, kjøp samme størrelse som du har for du tramper ut den. Tabbet meg og kjøpte en størrelse større. Nå er de for store, men gode fordi.

 · Svar · 
A
Anonym

En helt underbar og faktiskt fin saueskinnstøffel. Etter en dag er dette min favoritt. Den er ikke stram over vristen men den sitter løst og bra rundt foten og blir da veldig varm og god!!

 · Svar · 

28801 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×