PrimeBoots
PrimeBoots
Engineer High 14 Old Crazy Black
2 597 kr
(3 247 kr)
inkl. mva

Kunde Data

PrimeBoots oppleves som normale i størrelsen i henhold til 482 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Glidelås, Spenne

Artikelnummer:

23300-00

PrimeBoots Engineer High 14 Old Crazy BlackDisse høyskaftede skinnstøvlene er en av de mest populære modellene fra Prime Boots. Skaftet er på hele 42 cm, og skaftvidden på 38 cm. Denne skinnstøvelen kommer med en liten hæl på 2,5 cm. Er du en av dem som liker skinnstøvler, kommer du til å falle hardt for denne.

Ingen vanlige skinnstøvlerDenne støvelen er laget i det fineste kalveskinnet og går helt opp til kneet. Støvelen har en glidelås som gjør at du lettere kan ta den på, og to spenner på toppen for å stramme den rundt leggen.

Tøff og stiligMed disse støvlene på foten kommer du til å skille deg ut i mengden. Denne skomodellen har en romslig passform som gjør den ekstra behagelig for foten. Skinnet er av høy kvalitet og tilpasser seg deg og dine bevegelser etter noe bruk. Dette er dermed en sko som ikke bare blir penere jo mer du bruker den, men den blir også mer behagelig. Den svarte fargen gjør at du enkelt kan kombinere støvelen med en rekke forskjellige stiler. Sett den sammen med favorittolabuksene eller en søt kjole.

Verdt å pleieNår du har et par skinnsko, krever det en viss form for pleie. Impregner støvlene når du får dem hjem, og deretter bør du jevnlig børste av støvelen og sette den inn med skinnprodukter som voks eller skokrem for å beskytte den mot regn og søle.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

A
Annika
P
Pernille
E
Elena
Vis flere innlegg

28623 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK