Sixtyseven
Sixtyseven
Estelle 77608 Oleato Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Smal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

5,5 cm

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

52151-00

Sixtyseven Estelle 77608 Oleato BlackAt spanjolene vet hvordan man lager trendy lærsko av høyeste kvalitet, er det ingen som helst tvil om. Sixtyseven Estelle 77608 Oleato Black er et prakteksempel på hva man kan oppnå med riktig håndverksteknikk og erfaring. Disse vakre lærskoene har et stilig og propert design med en dekorativ hælblokk.

Lær og vakre detaljerSixtyseven Estelle 77608 Oleato Black er laget av tykt lær og har en matt overflate. Skoene er forholdsvis smale og har en spiss form lengst fremme. Med en hendig glidelås på den ene siden av skoen kan du raskt få av og på deg skoene dine.

Fine til både fest og hverdagSixtyseven er de beste når det kommer til å utvikle vakre lærsko i trendy design. Med et par Sixtyseven Estelle har du alltid et godt skovalg, uavhengig av hva anledningen er. Kombiner lærskoene med et stramt skjørt og bare bein om du skal på fest, eller gå for utsvingte jeans og en mønstret tunika.

Lær eldes med karakterDet er lurt å kjøpe sko i ekte lær, ettersom dette materialet har en tendens til å bli stiligere med årene. Hver rynke, ripe eller arr som læret får, er med på å gi karakter og personlighet til skoene dine. Bruk skobørste og impregnering for å ta vare på dine Sixtyseven Estelle-sko.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30808 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×