Tretorn
Tretorn - Eva Classic Black
Tretorn - Eva Classic Black
Tretorn - Eva Classic Black
3D
Tretorn
Eva Classic Black
672 kr
(747 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Vanntett, Gummistøvel

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

50895-00

Tretorn Eva Classic BlackHvem kjenner bedre til vårt nordiske vær enn Tretorn? Tretorn er et svensk foretak som ble grunnlagt på slutten av 1800-tallet og som fra starten har rettet seg mot kvalitetssko for det skandinaviske klimaet. Tretorn Eva Classic Black er en klassisk støvel i jodhpurmodell. Den stilige regnskoen er komfortabel, praktisk og stilren og passer perfekt til hverdags.

Smarte skoEva Classic er en veldig populær skomodell fra Tretorn. Skoene er helt vannavstøtende og produsert i naturgummi. På innsiden har skoene meshfôr som gjør at skoene kan ventileres, og det gir føttene en mer behagelig passform. Med strikkpaneler på hver side av skoene kan du enkelt ta av og sette på deg skoene.

En klassisk silhuettTretorn Eva er en populær skomodell, og det er ikke så rart. Den klassiske silhuetten sammen med den stilrene svarte fargen gjør skoene ekstremt enkle å kombinere og matche med mange klesstiler. Skoene kan med fordel brukes til hverdags, men fungerer minst like bra til høstturen.

Tretorn leverer kvalitetNoe av det beste med regnsko fra Tretorn er behandlingen. Eller snarere det at skoene ikke behøver noen behandling. Siden Eva er produsert av naturgummi holder det å skylle dem av om de er blitt skitne.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
G
Gry

Jeg fikk disse i julegave. Veldig lekre. De var for trange for meg over vristen. Har dere lignende, men som er større over vristen som jeg kan bytte til?

 · Svar · 
Jesper, Footway

Det finnes bare en modell fra Tretorn, så det er den her som finnes da.

 · Svar · 

29323 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×