Tretorn
Tretorn
Eva Low Black
517 kr
(647 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Gummistøvel, Vanntett

Type:

Farg:

Grå, Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

24954-00

Tretorn Eva Low BlackKle deg pent uansett vær med et par Tretorn Eva Low Black. Disse trendy regnskoene har et klassisk Chelsea-design, og de ser mer eller mindre ut som vanlige sko. Men Eva Low Black er lagd helt av gummi og slipper ikke inn noe vann. Perfekte sko til regnvær og som i tillegg bidrar til et fint antrekk.

God såle og smarte materialerTretorn Eva er en regnstøvel i lav modell, og den er lagd i ett eneste stykke gummi. Dette gjør skomodellen helt vanntett. Skoene har en myk og støtdempende innersåle som gir deg god komfort. Hvis du vil kunne bruke raggsokker i støvlene, bør du gå opp en størrelse.

De fineste regnskoeneTretorn er kjent for å lage gummistøvler i forskjellige modeller, men Tretorn Eva Low Black er virkelig noe for seg selv. Disse fine skoene er helt svarte, men har en fin detalj på baksiden – en rosa hempe. Skoene er lette å kombinere med de vanlige klærne dine, de er perfekte til både jeans og kjoler.

Lettstelt er bestSlipp lærfett og impregneringsspray! Tretorn Eva trenger ikke noe spesielt stell. Siden skoene er lagd av gummi, holder det å skylle av skoene eller vaske dem rene med en vanlig klut.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

A
Anette Hedbom
Oversette

31319 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK