Reebok Classic
Reebok Classic
F/ S Hi Black
762 kr
(897 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Reebok Classic oppleves som normale i størrelsen i henhold til 4699 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser, Borrelås

Artikelnummer:

23909-00

Reebok F/S Hi BlackOm du er glad i behagelige joggesko, er du sikkert allerede kjent med merket Reebok. Dette er et verdensberømt merke som virkelig kan det å lage stilige og behagelige joggesko. Denne modellen fra Reebok er veldig populær og er laget av mykt lær og har fine detaljer.

Komfortabelt skinnSkinnsneakers har mange fordeler. En av disse fordelene er at de former seg så bra etter foten. I tillegg til dette er de solide og relativt vannavstøtende. Reebok F/S Hi Black har en behagelig støtdempende såle som gir deg maksimal støtte. Foran er det to borrelåser som gjør det enkelt å ta skoen av og på.

Sko til alle anledningerDette er en elegant og tidløs joggesko som passer til det meste. Det sorte skinnet på Reebok F/S Hi Black passer godt sammen et par olabukser om våren eller en blomstrete kjole om sommeren. Tilføy gjerne andre skinndetaljer, for eksempel en veske eller et belte.

Pleie av Reebok-skoene dineSelv om dette er et par joggesko, er de fremdeles laget i skinn, noe som gjør at du må behandle dem deretter. Det vil si at du jevnlig må smøre dem inn med voks og skoprodukter beregnet på skinnsko, for eksempel lærfett, impregnering og lignende.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

M
Mona Sylvi Årnes
S
Stine

Innlegg på andre språk

I
Ilonka Narinx - Herben
Oversette
A
Alicia, Footway

Hoi! :smiley:

Dit model valt iets groter dan normaal dus je kunt maat 37 proberen.

Oversette
0
Vis flere innlegg

28624 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK