Reebok Classic
Reebok Classic
F/ S Hi Black
677 kr
(847 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser, Borrelås

Artikelnummer:

23909-00

Reebok F/S Hi BlackOm du er glad i behagelige joggesko, er du sikkert allerede kjent med merket Reebok. Dette er et verdensberømt merke som virkelig kan det å lage stilige og behagelige joggesko. Denne modellen fra Reebok er veldig populær og er laget av mykt lær og har fine detaljer.

Komfortabelt skinnSkinnsneakers har mange fordeler. En av disse fordelene er at de former seg så bra etter foten. I tillegg til dette er de solide og relativt vannavstøtende. Reebok F/S Hi Black har en behagelig støtdempende såle som gir deg maksimal støtte. Foran er det to borrelåser som gjør det enkelt å ta skoen av og på.

Sko til alle anledningerDette er en elegant og tidløs joggesko som passer til det meste. Det sorte skinnet på Reebok F/S Hi Black passer godt sammen et par olabukser om våren eller en blomstrete kjole om sommeren. Tilføy gjerne andre skinndetaljer, for eksempel en veske eller et belte.

Pleie av Reebok-skoene dineSelv om dette er et par joggesko, er de fremdeles laget i skinn, noe som gjør at du må behandle dem deretter. Det vil si at du jevnlig må smøre dem inn med voks og skoprodukter beregnet på skinnsko, for eksempel lærfett, impregnering og lignende.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

S
Stine

Innlegg på andre språk

T
tess
Oversette
F
FEBVRE
Oversette
Vis tidligere kommentarer
Nikolas, Footway

Celles-ci sont de taille tout à fait normale :slight_smile:

Oversette
0
Vis flere innlegg

31327 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK