Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 12:04:46
Reebok Classic
Reebok Classic - F/ S Hi White/Silver
Reebok Classic - F/ S Hi White/Silver
Reebok Classic - F/ S Hi White/Silver
3D

Brukerbilder

Reebok Classic
F/ S Hi White/Silver
647 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser, Borrelås

Artikelnummer:

23909-01

Reebok F/S Hi White/SilverReebok er et merke som har lagd mange klassiske sneakere. Med Reebok F/S Hi White/Silver får du en fin sko med et mykt og vattert skaft som går opp til anklene. Skoene er svært komfortable på grunn av den spesielle hexalite-dempingen. Elegante og stilrene sko som passer til sommer -og høstmoten!

Stødige sko med stilSkoene har en utside av lær. Dette gir dem et elegant utseende som, sammen med den hvite fargen, bidrar til den klassiske looken. Yttersålen er lagd av slitesterk gummi, mellomsålen er agd av EVA-gummi, og i hælen har du støtabsorberende demping.

Hvite sko er utrolig fintFå skofarger er like enkle og stilrene som hvitt. Disse Reebok-skoene har dessuten et kult design som gjør at de passer til mange forskjellige stiler. Bruk dem med jeans om høsten eller til fine shorts om sommeren.

Lær må vedlikeholdesDet er alltid lurt å ta vare på lærsko, da det er et levende materiale. Det betyr at lær forandrer seg med tiden, former seg etter foten, og kan bli tørt og skadet hvis det ikke får litt pleie. Bruk skopleieprodukter for å gi skoene en fin glans. Skovoks kan gjenfukte læret så det ikke tørker ut.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

C
Cathrine

Kjempe fornøyd både med service og skoene. Skoene kom til avtalt tid å er råstilige, kanskje en smule liten på str. men regner med de går litt ut når man har hatt dem på foten en dag eller to :slight_smile:

 · Svar · 
R
Robel

jeg syns det er sant

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27568 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×