Skoene sendes i dag hvis du bestiller innen 01:31:46
Rieker
Rieker - F1350-25 Marrone
Rieker - F1350-25 Marrone
Rieker - F1350-25 Marrone
3D
Rieker
F1350-25 Marrone
897 kr
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

52197-00

Rieker F1350-25 MarroneRieker er dyktige på å lage sko med et annerledes og stilfullt design. Akkurat denne skomodellen ser ut som en noe lavere versjon av den populære Chelseaboots-modellen, men med en del endringer. De elastiske båndene i skaftene er for eksempel erstattet med to glidelåser.

Brunt lær og smakfullt design gir utmerkede skoSkoene er laget av ekte lær i en brunfarge. De er noe lavere enn konvensjonelle lærboots, og dette er med på å forsterke skoenes smakfulle utseende. Læret er slitesterkt og beskytter føttene mot både regn og vind.

Stiligere hverdagssko for herrerDisse skoene passer deg som ønsker å kle deg stilrent, uten å virke for formell. Den brune fargen på læret passer bra sammen med de fleste klesstiler. Kombiner skoene med fine khakibukser eller chinos for et stilrent antrekk. Skoene kan også brukes sammen med vanlige, tettsittende jeans.

Vedlikeholdsråd for lærskoene dine fra RiekerRengjøring og pleie av lærsko er ikke særlig vanskelig. Du tar vare på skoene ved at du regelmessig bruker en skobørste eller en fuktig klut for å fjerne flekker og smuss. Deretter bruker du skokrem eller skovoks for å gi næring til læret og gjenfukte materialet. Det er også utmerket å impregnere skoene så de får et ekstra beskyttelseslag.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30039 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×