Sorel
Sorel
Falcon M Bark
637 kr
(797 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Sorel oppleves som normale i størrelsen i henhold til 5992 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Brun

Yttermateriale:

Semsket skinn

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

06236-00

Sorel Falcon M BarkHer har du en mildt sagt avansert tøffel. Sorel er mestere på å lage sko og tøfler av høyeste kvalitet og med fantastisk passform. Sorel Falcon M Bark er en tøffel laget i ekte semsket skinn som har et varmt og mykt fôr av ull. Med en behagelig innersåle i EVA går du komfortabelt i skoene hele dagen.

Varme og fine tøflerSorel Falcon M Bark består av mørkebrunt semsket skinn, et varmt fôr av ull, og en myk og god EVA-såle som dessuten er uttakbar. Med stilige detaljer som synlige sømmer og den fine logoen på tøflenes side er Falcon virkelig en nødvendighet. Ullen holder varmen godt uten at tøflene blir svette.

Deilig på jobb eller hjemmeEt par stilige tøfler som disse er et utmerket valg, både hjemme og på jobben. I stedet for å gå rundt i yttersko hele dagen kan det være deilig å bytte til disse varme og koselige tøflene. Det fine og stilrene designet gjør at tøflene nesten minner om et par vintersko.

Tøfler som holderSorel tilbyr tøfler av høy kvalitet, og med solide materialer som ull og semsket skinn kan du uten problemer bruke Falcon M år etter år. For å sikre kvaliteten er det viktig å ikke bruke tøflene utendørs. En vask kan være lurt etter hvert, da kan du bruke en mild såpeløsning og lunkent vann.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

A
Anonym
A
Anonym

Innlegg på andre språk

J
Jalo
Oversette
Vis flere innlegg

28466 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK