Fila
Fila
Falcon Mid Bright White New

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Fila Falcon Mid Bright White New

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser, Borrelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

49725-00

Fila Falcon Mid Bright White NewDet italienske selskapet Fila ble grunnlagt i 1911 og er mer populært nå enn noensinne. Med en god følelse for detaljer, kvalitet og passform tilbyr Fila svært gode sko til både sportsbruk og hverdagsbruk. Fila Falcon Mid Bright White New er en klassisk sneaker i en høyere modell. Med lekre detaljer som en borrelåsreim, fin snøring og tøffe meshpartier, har disse skoene det lille ekstra.

Skinnsko i et lekkert designFila Falcon er en mellomhøy sneaker i ekte skinn. Skinn er et smart materialvalg på sko, siden det har egenskaper som gjør at det former seg etter foten. Her kan man også justere størrelse og passform både ved hjelp av snøringen og borrelåsreimen. Ved behov kan man i tillegg legge i en ekstra såle.

Kul streetstyleI dag er det trendy å bruke sneakers både til hverdags og fest. Stilen får terningkast 10 – den er både stilren og komforbabel! Fila Falcon er en stilren sko i hvitt skinn som du enkelt setter sammen med jeans, kjoler, shorts eller buksedresser. Match gjerne noen av detaljene i antrekket i hvitt, så oppnår du en enhetlig look.

Stell av sneakersSiden Fila Falcon er produsert i ekte skinn, kan du enkelt rengjøre og stelle skoene. Før du impregnerer skoene eller smører dem med lærfett, er det viktig at du rengjør dem. Bruk en myk skobørste for å få bort smuss og støv.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×