All ære til sko, men det som er aller viktigst for oss på Footway er du. Jeanett på Kundeservice, og alle vi andre på Footway, blir kjempeglade hvis du legger igjen en kommentar og forteller hva du syns om oss. Ris og ros, alt er viktig for at vi skal kunne forbedre din opplevelse. Her kommer noen meninger som gjør oss ekstra stolte.

Terje:
Skoene til min kjære kom tilogmed en dag før tiden og passet helt perfekt. Tusen takk for en hyggelig handel og kjempefin service.


Anne Brit:
Å handle hos dere er helt topp, rask levering og gode tilbud, jeg er kjempe fornøyd. Kommer snart til å handle igjen.


Tone:
Maken til service har jeg aldri opplevd! Bestilte 3 par sko, som ble pakket, sendt utrolig kjapt! Hele veien med oppdatering. Var spendt på om de passet og eventuelt hvordan det gikk om jeg måtte returnere. Måtte sende ett par tilbake, er ikke så lett å kjøpe sko uten å prøve. De ble sendt i går, og jammen har de registrert tilbaketur og følger opp med meldinger til kundene sine da også!Måten meldinger og info i sendingen jeg fikk, så følers det som at du betyr noe som kunde -noe man forsåvidt gjør for at en butikk skal gå, men her møter de tross alt ikke kundene sine face to face. Dette kan jeg trygt anbefale!


Caroline:
Veldig fornøyd med servicen hos dere, og kjapp levering. Anbefaler dere varmt :-)


Monica:
Tuuusen takk for super service. Nå har jeg skrytt av dere til min venninne. Hun kommer til å bestille av dere i dag.


Lillian:
Jeg vil bare si at jeg er kjempefornøyd med mine nye gummistøvler! Jeg bestilte de på nett i går ettermiddag, og fått de allerede i dag! Flott informasjon hele veien fra både dere og posten. Har ikke vært borti makantil rask levering og god informasjon


Lene:
Så flott! Dere lever opp til hvordan en god nettbutikk skal være :-)


Tone:
Dette er første gang jeg handler hos dere, men det er ikke den siste. Utrolig service og koselige tilbakemelding på mail


Line:
Fantastisk nettbutikk med det lille ekstra! Kjøpte fine støvletter til en god pris - takk for handelen.


Thao:
Ville bare gi dere litt ros! Nå med black friday og i juletidene såhar jeg bestilt enn del fra diverse nettbutikker, og synes dere i denne omgangen desidert har vært den beste og raskeste! Alt er bare på stell og det har gått superraskt og på skinner. Ser at flere av de kjente aktørenehar et godt stykke å gå sammenlignet med dere. Så stå på videre og fortsett med denne servicen.


Camilla:
Jeg vil gjerne gi dere tilbakemelding for en fantastisk kundebehandling. Jeg hadde ikke handlet hos dere før nå,og ble så positivt overrasket. Dere er varme, koselige og kjempehyggelige, og jeg vil helt sikkert handle hos dere igjen. At dere la inn rabattkoden i ettertid, var virkelig supert gjort. Det har jeg aldri opplevd hos noen før. Også brevet som lå ved støvlettene med takk for at jeg handlet hos dere, overrasket. Dere har verdens beste kundebehandling!


Kjersti:
Jeg synes nettbutikken og kommunikasjonen deres er veldig bra. Anbefaler Footway til alle jeg kjenner!


Alexander:
Jeg digger servicen dere har, og anbefaler dere til alle jeg kjenner. Dere kommer til å bli min skobutikk til alt jeg trenger :)


Karina:
Tusen takk for superrask levering nok en gang! Der er dere helt i en egen klasse.


Linda:
Er det virkelig mulig at dere er SÅÅÅÅ raske med å sende varer!!?? Helt fantastisk. Måtte bare si at dere er helt rå!!!


Lene:
Dere er helt supre. Maken til service skal en lete veeeeldig lenge etter. Tusen takk.


Tea:
Jeg er en pige på 81 somre og er selvsagt ikke nogen computernørd. Jeg harværet utrolig glad for jeres kundebehandling, og følt mig tryg hele vejengennem. Og mine sko passer perfekt. Jeg er så glad for dem!

30039 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×