Hush Puppies
Hush Puppies
Felt Slipper BLK

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Hush Puppies Felt Slipper BLK

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå, Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Syntet

Artikelnummer:

51866-00

Hush Puppies Felt Slipper BLKHer har du et par ordentlig klassiske herretøfler i stilig design. Hush Puppies Felt Slipper BLK er en deilig filttøffel i skotskrutet mønster. De har grå fargenyanser, og tøflene kan brukes både hjemme og på kontoret. Perfekt for alle kjølige morgener når gulvene er kalde.

Deilig med filtFilttøfler er herlig å gå i, spesielt disse fra Hush Puppies. Det smarte slip-on-designet gjør tøflene superenkle å ta av og på seg. Tøflene har en myk og relativt støtdempende såle som er behagelig å gå rundt i hjemme. Inni tøflene er det et deilig fôr som omfavner føttene på en behagelig måte.

Den klassiske tøffelenHush Puppies Felt Slipper BLK er en utrolig klassisk tøffelmodell som passer alle stilbevisste herrer. Tøflene kan med fordel brukes hele året uten at de blir for varme. Det tynne fôret er passe varmt og sørger for at føttene holder en behagelig temperatur. Bruk dem barfot eller med et par sokker.

Vedlikeholdsfrie tøflerTil forskjell fra sko som brukes utendørs, trenger disse Hush Puppies Felt Slipper knapt noe vedlikehold. Siden du bruker tøflene innendørs, blir de ikke utsatt for skitt og vann. Om du vil, kan du tørke ren gummisålen iblant, men utenom dette trenger de ikke vedlikehold.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28529 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×