Vagabond
Vagabond
Fimi 3904-001-20 Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Vagabond Fimi 3904-001-20 Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

49434-00

Vagabond Fimi 3904-001-20 BlackEn modell som bør finnes i enhver garderobe er Vagabond Fimi 3904-001-20 Black. Vagabond er kjent for sin gode kvalitet, og disse ballerinaskoene er ikke noe unntak. De er komfortable og tilfører et hvert antrekk en tidløs og nett eleganse.

Solid skinnDet finnes en rekke fordeler med å velge et par ballerina sko i skinn og ikke i tøy. I tillegg til den høye kvaliteten Vagabond Fimi 3904-001-20 Black har, tilfører det ekte skinnet en luksuriøs følelse. Dette er ballerinasko som holder lenge, og det ekte skinnet eldes med stil. Skinnet former seg etter føttene dine, og det ekte skinnet er til en viss grad vann- og smussavstøtende.

Rett på fest med gode skoDisse behagelige skoene kan lett kombineres med en rekke antrekk og er derfor en smart investering til garderoben. Om du har mye å gjøre på jobben og må dra direkte til festen, er ballerinaskoene en vinner. De nette skoene kan lett gjemmes i vesken i løpet av dagen og deretter kombineres med alt fra et par chinos til olabukse eller en florlett sommerkjole.

Pleie av overflatenOm du trenger noen kvalitetsballerinasko, er Vagabond Fimi et godt valg. Når skoene er nye, bør du impregnere dem. Lett børsting etterfulgt av skokrem eller skinnfett gjør at du holder skoene fine i lang tid.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28512 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×