Kavat
Kavat - Fiskeby Xc Black
Kavat - Fiskeby Xc Black
Kavat - Fiskeby Xc Black
3D

Brukerbilder

Kavat
Fiskeby Xc Black
547 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

49251-00

Kavat Fiskeby Xc BlackI løpet av de årene Kavat har eksistert, har mange barn tatt sine første skritt i deres sko. Det svenske merkets visjon har vært å produsere verdens beste barnesko, og det kan man si at de langt på vei har klart. Skoene fra Kavat har mange smarte egenskaper som forenkler måten å ta skoene av og på. Denne modellen er en søt basketsko i ekte skinn.

Materialene i fokusFiskeby er den modellen hos Kavat som er mest populær. Dette er på grunn av skoens tidløse design i stilig sort skinn. For å gjøre det enkelt for deg å ta skoen av og på er det to reimer med borrelås. Læret er herdet for å kunne tåle vann og skitt bedre.

Sko for alleKavat Fiskeby Xc Black er en sko som passer til alle barn. Den gir både støtte og er myk og behagelig i sålen. Dette er en sko som egner seg til bruk når været er litt varmere, for eksempel om sommeren eller våren. Dette er fordi skoen ikke er fôret. Den sorte fargen passer godt til både gutter og jenter. Den stilige skoen tilfører det lille ekstra til ethvert antrekk.

Enkel rengjøringSkoene fra Kavat er heldigvis enkle å rengjøre. Dette er en gladnyhet for de fleste foreldre som har erfart hvor raskt en barnesko blir skitten. Du kan lett vaske over det solide skinnet på skoene med en klut fuktet med såpevann. Impregner dem gjerne før bruk for ekstra beskyttelse.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28810 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×