Kavat
Kavat
Fiskeby Xc Cerise
464 kr
(547 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Kavat oppleves som normale i størrelsen i henhold til 33168 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Rosa

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

49251-01

Kavat Fiskeby XC Cerise


Lyst på en skikkelig fargeklatt av en barnesko? Da er Kavat Fiskeby XC Cerise perfekt for deg. Denne sjarmerende modellen er rett og slett uimotståelig søt. Med sin friske, fine farge og morsomme design vil den garantert vekke oppsikt på lekeplassen. I tillegg hører det med at den er laget av Kavat, noe som indikerer kvalitet og komfort.

Kavat er ensbetydende med skandinavisk kvalitet


Den svenske sko-produsenten Kavat har laget sko for unger i over 70 år. Det tilsvarer en lang rekke fornøyde generasjoner med både foreldre og barn. En viktig årsak bak suksessen er vektleggingen av kvalitet. Både hva gjelder materialer og håndverk. Kavat Fiskeby XC Cerise er både stilig og veldig godt laget. Et ubestridt kvalitetsprodukt.

Kavat Fiskeby XC Cerise er en varm og slitesterk sko


Denne skoen tar godt vare på små føtter. Oversiden er laget av vannavstøtende stoff som også puster. Foret består av fleece som gir varme og komfort. Gummisålene byr på sikkert grep, mens borrelåsen gjør de enkle å ta av og på.

Denne skoen er det enkelt å holde ren


Du vasker disse skoene med mildt såpevann og en myk klut. De tørker hurtig i romtemperatur. Faktisk er det lurt å unngå å tørke dem i for varme omgivelser. Du behøver ikke tenke på å impregnere eller smøre denne typen fottøy.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

T
Trine Enghild
Oversette
A
alexandra
Oversette
Anonymous
Oversette

28622 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK