Kavat
Kavat - Fiskeby Xc Yellow
Kavat - Fiskeby Xc Yellow
Kavat - Fiskeby Xc Yellow
3D
Kavat
Fiskeby Xc Yellow
409 kr
(497 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Gul

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

49251-02

Kavat Fiskeby XC YellowSkoene til barn fra Kavat har blitt suksessen alle småbarnsforeldre snakker om. Når man ser de utrolig søte modellene, skjønner man også grunnen til dette. For de aller minste er Kavat Fiskeby XC Yellow den optimale vårskoen. Skoen kan enkelt tas av og på med den praktiske borrelåsmekanismen. Det stilrene designet kombinert med den glade gule fargen gjør skoen til et prakteksempel på barneskodesign.

Lek og bevegelseCross Country Leather er typen skinn som er brukt i hele denne Kavat Fiskeby XC Yellow modellen. For å støte fra seg vann og smuss har skinnet blitt behandlet på forhånd. I tillegg har det ekte skinnet den effekten at det automatisk ventilerer.

En fargeklattEn sko fra Kavat kan både brukes til hverdags og til litt mer pyntede anledninger. Den gule fargen vil tilføre det lille ekstra til ethvert antrekk. Skoen passer best til bruk om sommeren eller når det er litt varmere i været, fordi den ikke er fôret innvendig.

Kavat = kvalitetDenne fantastiske barneskoen er laget med den høyeste kvaliteten. For å bevare ditt barns Kavat Fiskeby XC Yellow-sko friske og fine bør du impregnere dem før bruk. Om skoene får flekker, fjerner du disse enkelt med en fuktig klut.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×