Tretorn
Tretorn
Flinga Mid GTX Winter Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Tretorn Flinga Mid GTX Winter Black

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Gore-Tex, Gummi, Textil

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

50896-00

Tretorn Flinga Mid GTX Winter BlackTretorn er et svensk selskap som ble grunnlagt allerede på slutten av 1800-tallet. Med Tretorn Flinga Mid GTX Winter Black har de skapt et par vintersko med et varmt og behagelig fôr. Med disse skoene kan du møte den kalde nordiske vinteren på en stilsikker måte.

Varme, men ikke for varmeSkoene er laget av stoff, gummi og Gore-Tex. Dette betyr at disse skoene kan beskytte mot den kalde vinteren, samtidig som materialene sørger for at foten ikke blir for varm. Nettopp Gore-Tex er kjent for sin evne til å frigjøre luft og fuktighet fra innsiden. Sammen med fôret, som også beskytter mot varme, har du et godt alternativ å velge når vinteren kommer.

Pen stilDisse enkle skoene har en vakker svart farge og en tradisjonell snøring. Du vil imidlertid raskt merke at lissene er lengre enn vanlig. Skoene har nemlig ti maljer. Bruk dem med et par bukser eller jeans. Skomodellen er unisex.

Ta vare på dine tøysko fra TretornStoff er et materiale som vil vare lenger hvis du rengjør og tar vare på det regelmessig. Børst av smuss med en børste, og bruk en fuktig klut med litt såpe for å fjerne flekker og saltrender. Hvis skoene er våte, sørg for at du lar skoene tørke før gjenbruk.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×