Kavat
Kavat
Fors XC Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser, Glidelås

Artikelnummer:

51737-00

Kavat Fors Xc BlackNesten ingen lager bedre sko til barn og ungdom enn svenske Kavat. De har produsert sko med målet å bli best i verden på dette i mange år. Med skomodellen Fors viser de at de også kan lage moderne støvler av høyeste kvalitet.

Lærsko med myk vatteringDet er ikke bare selve designet som gjør disse svarte støvlene så populære, selv om det selvsagt hjelper. Støvlene er lagd med Kavats XC-lær. Dette læret har mange gode egenskaper. Det er blant annet vannavstøtende og slitesterkt.

Helt svarte støvler – tøft og stiligDisse skoene er svarte, unntatt på visse detaljer, som for eksempel lissehullene og glidelåsen, som har en skinnende gullfinish. Støvlene kan enkelt kombineres med et par fine jeans for å lage et tøft antrekk. Kavat Fors kan brukes av både gutter og jenter.

Råd for behandling av sko fra KavatXC-lær er slitesterkt og godt, men det kan trenge litt pleie av og til. Et tips er å impregnere støvlene tidlig, slik at de er beskyttet mot regn og smuss helt fra start. Bruk skovoks eller skokrem for å gjenfukte og beskytte læret. Børst med en skobørste for å arbeide inn skopleieproduktene og få en fin finish til slutt.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

31385 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×