Viking
Viking - Foxy Black
Viking - Foxy Black
Viking - Foxy Black
3D
Viking
Foxy Black
517 kr
(647 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Gummistøvel, Vanntett

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Skafthøyde :

37 cm

Skaftvidde:

42 cm

Merke:

Artikelnummer:

23319-00

Viking Foxy BlackViking Foxy Black er en klassisk gummistøvel av høy kvalitet. Denne typen støvel er bra å ha hjemme, spesielt med tanke på hvordan det norske været kan være. Viking er et velkjent varemerke som gjennom mange år har laget nettopp gummistøvler. Med god passform og en helt vanntett konstruksjon kan du stole på at føttene holder seg tørre.

Kvalitetsgummi er bra gummi!Viking har laget kvalitetsstøvler i Norge siden 1920, ikke rart at de er så populære. Med nesten 100 års utvikling i bagasjen er deres Viking Foxy Black et sikkert kort om du har høye krav til kvalitet, passform og design. Støvlene er helstøpte i ett gummistykke, noe som gjør dem helt vanntette.

Støvler – anvendelige hele åretAlle mennesker bør ha minst ett par kvalitative gummistøvler. Med et par Viking Foxy Black har du et par herlige støvler å bruke år etter år. Ved å ta på deg varme ullsokker kan du også bruke støvlene på vinteren. For som vi alle vet, kan vinteren noen steder i landet vårt mildt sagt være våt.

Vedlikehold på 30 sekunder


Viking Foxy Black er en meget bra støvel, den behøver nemlig ikke vedlikehold. Såklart blir støvler gjørmete og skitne, men du trenger absolutt ikke å skrubbe og børste bort skitt særlig lenge. Hold støvlene under kranen i 30 sekunder, så burde de bli som nye igjen.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×