Viking
Viking
Foxy Black
634 kr
(747 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Viking oppleves som normale i størrelsen i henhold til 16121 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Vanntett

Kategori:

Farge:

Grå

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummi

Skafthøyde :

37 cm

Skaftvidde:

42 cm

Merke:

Artikelnummer:

23319-00

Viking Foxy BlackViking Foxy Black er en klassisk gummistøvel av høy kvalitet. Denne typen støvel er bra å ha hjemme, spesielt med tanke på hvordan det norske været kan være. Viking er et velkjent varemerke som gjennom mange år har laget nettopp gummistøvler. Med god passform og en helt vanntett konstruksjon kan du stole på at føttene holder seg tørre.

Kvalitetsgummi er bra gummi!Viking har laget kvalitetsstøvler i Norge siden 1920, ikke rart at de er så populære. Med nesten 100 års utvikling i bagasjen er deres Viking Foxy Black et sikkert kort om du har høye krav til kvalitet, passform og design. Støvlene er helstøpte i ett gummistykke, noe som gjør dem helt vanntette.

Støvler – anvendelige hele åretAlle mennesker bør ha minst ett par kvalitative gummistøvler. Med et par Viking Foxy Black har du et par herlige støvler å bruke år etter år. Ved å ta på deg varme ullsokker kan du også bruke støvlene på vinteren. For som vi alle vet, kan vinteren noen steder i landet vårt mildt sagt være våt.

Vedlikehold på 30 sekunder


Viking Foxy Black er en meget bra støvel, den behøver nemlig ikke vedlikehold. Såklart blir støvler gjørmete og skitne, men du trenger absolutt ikke å skrubbe og børste bort skitt særlig lenge. Hold støvlene under kranen i 30 sekunder, så burde de bli som nye igjen.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

K
Katarina Folkesson
Oversette
Caroline, Footway

Innermått i storlek 36 är 235 mm :slight_smile:

Oversette
0
B
Beata Derlacz
Oversette
P
Peggy Eklund
Oversette
Vis flere innlegg

28418 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK