Viking
Viking
Foxy Warm Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

3

Skafthøyde :

37

Skaftvidde:

44,5

Merke:

Artikelnummer:

46571-00

Viking Foxy Warm BlackHvem er vel bedre til å produsere støvler for det nordiske klimaet enn norske produsenter? Viking er en produsent som er kjent for sine støvler. Viking Foxy Warm Black er en stilren støvel med et varmende fôr. Fôret kan brettes ned som en ribbekant på støvelens overkant – en pen detalj.

Kvalitativ gummiI år 1920 startet Viking opp sin første gummifabrikk, og siden den gang har produksjonen av førsteklasses gummistøvler pågått. Gummien som benyttes, holder høy kvalitet og er såkalt naturgummi, et mer fleksibelt materiale. For et optimalt grep har Viking Foxy en dyp mønsterstruktur i yttersålen.

Fine og praktiskeLær deg å elske regnet med et par Viking Foxy-støvler. Det varme fôret inni støvelen gjør at du kan bruke disse støvlene størsteparten av året. Det tidløse og pene designet gjør at vi helst vil bruke støvlene jevnt og trutt, selv når solen skinner.

NaturgummiViking Foxy er en støvel som beholder kvaliteten, år etter år. Siden støvlene er produserte av naturgummi, kan det trenge inn vokspartikler i gummien. Disse synes som et hvitt pulver på utsiden av støvlene, som du enkelt kan løsne ved å bruke en fuktig klut eller svamp.
Vis mer.

Diskusjon

Disse er fine med god såle, men mine har så mange hull nå at det ikke er noen vits å ha de på seg om det regner. Varte ett år etter pen, ikke daglig bruk.

Svare
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30912 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×