Superfit
Superfit - Freddy Water
Superfit - Freddy Water
Superfit - Freddy Water
3D
Superfit
Freddy Water
328 kr
(437 kr)
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær , Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

17260-06

Superfit Freddy WaterSuperfit Freddy Water er et par komfortable sandaler for barneføtter. De er laget for å gi barnets små føtter god støtte, samtidig som de kjennes behagelige ut. Hvem vet, det kan godt hende at det blir disse skoene som er med når barnet ditt tar sine aller første små steg!

Mykt mokkalær og meshmaterialeDisse små sandalene er laget i flere ulike materialer, blant annet av mokka og mesh. Mokkalæret bidrar til skoenes gode komfort med sin myke følelse og det slitesterke ytterlaget. Meshmaterialet, som du kan finne rundt skoåpningen, bidrar til komfort ved hjelp av en vattering og til å gi stødighet og ventilere føttene fra baksiden. Sandalene har et åpent design som gjør at de er perfekte å bruke om våren og sommeren.

Behagelige for barnDet aller viktigste med barnesko er at de sitter godt og gir god støtte på alle de riktige stedene. Disse skoene har både et design og en såle som støtter og føles god og myk ut. Den vakre fargen i blått passer til det aller meste. Sandalene har to reimer, én over tærne og én foran ankelen. Disse gjør det raskt og enkelt å ta på skoene på barnets føtter.

Hvordan rengjøre mokkalærDu kan rengjøre mokkalær med spesielle produkter for akkurat mokka. Et tips er at du uansett bør impregnere skoene før de tas i bruk, så slipper du å tenke på å behandle læret så ofte.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

M
Mclmvnvgl

Mllmm

 · Svar · 
Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30040 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×