adidas Originals
adidas Originals
Gazelle 2 J Collegiate Navy

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær , Syntet

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

19957-05

adidas Originals Gazelle 2 J Collegiate Navyadidas skomodell Gazelle ble lansert som en treningssko på midten av 1960-tallet. Siden da har det skjedd en hel del, både med skoenes design og med materialenes utvikling. Gazelle 2.0 er den nye skomodellen med samme originale skodesign, men med finere farger og bedre materialer.

En klassisk skoDisse skoene har et klassisk design og anvender seg av skinnmaterialet mokka. Du finner fremdeles de klassiske tre stripene på hver side av skoen. Det som skiller de nye modellene fra hverandre, er den indre vatteringen. Den er laget i et spesielt meshmateriale som lar føttene puste.

Pen stil med freshe skoDet enkle designet i kombinasjon med mokkaskinnet og den myke vatteringen gjør skoene til et par særdeles gode hverdagssko for barn og ungdom. De er bekvemme å løpe i og ser pene ut med vanlige jeans og bukser.

Mokkaskinn – rengjøring og pleieSkoene er i stor grad laget i mokka. Dette materialet kan rengjøres med spesielle skopleieprodukter. Anvend for eksempel en mokkabørste for å løfte og rengjøre fibrene i skoene. Du kan fjerne flekker og smuss med en klut og litt vann med såpe i. Skrubb forsiktig. Bruk impregneringsspray for å beskytte skoene mot smuss og regn.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30787 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×