Asics
Asics
Gel Kayano 21 Aqua Mint/Silver/Indigo Blue

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Asics Gel Kayano 21 Aqua Mint/Silver/Indigo Blue

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Skolisser

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Blå, Turkis

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil, Syntet

Såle:

Gummisåle, Syntet

Artikelnummer:

50728-04

Asics Gel-Kayano 21 Aqua Mint/Silver/Indigo BlueAsics Gel-Kayano 21 Aqua Mint/Silver/Indigo Blue er en av Asics flaggskip-modeller og altså en skomodell der foretaket virkelig viser hva de går for. Disse behagelige løpeskoene er ment for kvinner med krav til kvalitet, passform og design. Skoene er utformet med tekniske materialer som er helt unike for akkurat denne skomodellen.

FluidRide – den unike sålenAsics Gel-Kayano er en innovativ løpesko fra Asics. Skoene har en fantastisk behagelig såle som kalles FluidRide. Denne sålen er helt ny og har en gelliknende tekstur. Gelsålen gir føttene en behagelig passform, siden den former seg etter dine føtter og gir deg optimal støtdemping. Materialene som benyttes i skoen, er dessuten ultralette for å øke komforten når du løper.

Prester bedre enn noensinneAsics Gel-Kayano kan være en av de beste løpeskoene på markedet akkurat nå. Skoene har en unik støtdemping som gjør at du orker å løpe lengre og mer. Selv om designet er stilig, ligger det nesten kun teknikk og funksjon bak. Yttersålen er kraftig mønstret, noe som gjør at du får bedre grep på ujevnt veiunderlag.

Ta vare på dine skoDisse unike Asics-skoene kan bevare sin kvalitet veldig lenge, men de trenger vedlikehold. Prøv å unngå gjørmete veier, og vask gjerne av skitt umiddelbart. For at skoene skal holde seg freshe er det lurt å gjøre det til en vane at du alltid tar ut innersålen etter bruk.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28537 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×