Asics
Asics - Gel-kayano 24 Smoke Blue/smoke Blue/blue
Asics - Gel-kayano 24 Smoke Blue/smoke Blue/blue
Asics - Gel-kayano 24 Smoke Blue/smoke Blue/blue
3D
Asics
Gel-kayano 24 Smoke Blue/smoke Blue/blue
1 747 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Mesh

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60072-75

Asics


Et av de aller vanligste problemene blant løpere er overpronasjon. Derfor er denne skoen designet til å passe perfekt for deg som sliter med akkurat dette! Bak dette designet ligger over 20 år med forskning og utvikling, noe som forsikrer at du vil kunne prestere ditt beste på løpeturen uten å bekymre deg for skader.

Gel-kayano 24


´For å gjøre dette mulig er skoen forsterket med en egen hær av ulike systemer. Impact guidance systemet, miscole teknologi, hel teknologi, et eget støttesystem og Gel couchiong er bare et utvalg av det som gjør disse skoene kvalifisert til å passe på deg.

Smoke blue /smoke blue/blue


Navnet på denne skoen, Røykblå, referer nok til røyken som vil henge igjen etter at du har sust forbi på dine Gel-kayano’s. Men når røyken letter vil alle kunne se en sko som er seriøs uten å være selvhøytidelig og kjip. Skoen kan takle litt farge, og det kan du og!

Spesialbehandling


Denne skoen består av mange ulike materialer, noe som betyr at de ikke bare kan slenges i vaskemaskinen når de blir skitne. Børst av tørr søle etter løpeturen, og vask forsiktig med en klut og varmt vann. Du vil se at skoene holder seg freshe og fine lenge hvis du behandler dem riktig!
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28801 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×