Asics
Asics - Gel-phoenix 9 Porcelain Blue/silver/flas
Asics - Gel-phoenix 9 Porcelain Blue/silver/flas
Asics - Gel-phoenix 9 Porcelain Blue/silver/flas
3D
Asics
Gel-phoenix 9 Porcelain Blue/silver/flas
947 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå, Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil, Syntet

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60054-93

Asics


Hva beskriver den perfekte løpeskoen for deg? Asics vet hva sine prioriteter er: en løpesko er perfekt hvis den skårer på topp i både styrke og komfort, og passerer Asics omfattende rekke av tester.

Gel-phoenix 9


Det betyr ingen ting om du er i ferd med å ta dine første steg inn i en ny verden fylt av sport og løping, eller om du bare trenger en ny partner til helgemaratonene dine. Denne skoen har ni ulike teknologipatenter innarbeidet i Gel-phoenix 9, noe som forsikrer at du vil få maks utbytte av treningen din samme hva den måtte bestå av.

Porcelain Blue/silver/flash coral


Dette er utvilsomt en sportssko, men med dets porselensblåe design med subtile ferskendetaljer er det ingen som sier at disse skoene kun kan brukes på løpebanen. Disse skoene akkompagnerer deg gjerne på en tur til byen, en kveld på kino eller for en avslappet fredag på jobben. Skoene vil uansett holde sitt løfte om å holde deg komfortabel hele dagen.

Himmelblå


Porselen er skjørt, og du kan forsikre deg om at denne myke blåfargen holder seg like vakker ved å passe godt på skoene. Dette betyr: ingen vaskemaskin og ingen tørking i solsteika. Vask skoene med en myk børste, en klut og varmt vann.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×