Asics
Asics
Gel-phoenix 9 Porcelain Blue/silver/flas
897 kr
inkl. mva

Kunde Data

Asics oppleves som små i størrelsen i henhold til 2073 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Grå, Blå

Yttermateriale:

Textil, Syntet

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60054-93

Asics


Hva beskriver den perfekte løpeskoen for deg? Asics vet hva sine prioriteter er: en løpesko er perfekt hvis den skårer på topp i både styrke og komfort, og passerer Asics omfattende rekke av tester.

Gel-phoenix 9


Det betyr ingen ting om du er i ferd med å ta dine første steg inn i en ny verden fylt av sport og løping, eller om du bare trenger en ny partner til helgemaratonene dine. Denne skoen har ni ulike teknologipatenter innarbeidet i Gel-phoenix 9, noe som forsikrer at du vil få maks utbytte av treningen din samme hva den måtte bestå av.

Porcelain Blue/silver/flash coral


Dette er utvilsomt en sportssko, men med dets porselensblåe design med subtile ferskendetaljer er det ingen som sier at disse skoene kun kan brukes på løpebanen. Disse skoene akkompagnerer deg gjerne på en tur til byen, en kveld på kino eller for en avslappet fredag på jobben. Skoene vil uansett holde sitt løfte om å holde deg komfortabel hele dagen.

Himmelblå


Porselen er skjørt, og du kan forsikre deg om at denne myke blåfargen holder seg like vakker ved å passe godt på skoene. Dette betyr: ingen vaskemaskin og ingen tørking i solsteika. Vask skoene med en myk børste, en klut og varmt vann.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

A
Annette
Caroline, Footway

Att den er liten i störrelsen så vi anbefalder en halv störrelse större eller en hel :slight_smile: Hvis du vill ha innermål så er du velkommen og kontakte vår kundservice på telefon eller mail :slight_smile:

0

Innlegg på andre språk

A
Austen Lenihan
Oversette
A
Angela
Oversette

28856 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK