Asics
Asics - Gel-pulse 9 Bright Rose/white/black
Asics - Gel-pulse 9 Bright Rose/white/black
Asics - Gel-pulse 9 Bright Rose/white/black
3D
Asics
Gel-pulse 9 Bright Rose/white/black
627 kr
(897 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Rød, Rosa

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Mesh

Såle:

Syntet

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60054-89

Asics


Sportsentusiaster som vurderer å bli en del av Asics familien burde vite hva de er i ferd med å kaste seg inn i: et liv fylt av fottøy i toppkvalitet, som ikke er redde for å forplikte seg til et langt og betydningsfylt forhold. Dette er ikke kun forelskelse, dette er kjærlighet.

Gel-pulse 9


Målbevisste og regelmessige løpere trenger sko som ikke skuffer; de trenger en partner de kan stole på! Asics skoene har GEL støtte som får deg til å føle deg trygg og komfortabel, mens sålen, Super SpEVA, dytter deg i riktig retning på turen. Uansett hvilken vei du velger å ta vil skoene være der for deg!


Bright Rose/white/black


Det spiller ingen rolle hvor fort du løper; ingen kommer til å gå glipp av deg med disse fargeglade skoene! Det sporty designet gjør at skoene lyser opp uansett hvor du lar dem ta deg, og de gir deg ingen grunn til å ønske å ta dem av når treningsøkten er ferdig.

Behold den friske fargen!


Pass på å gi skoene dine den behandlingen de fortjener! For å passe på den friske rosafargen er det viktig å ikke putt dem i vaskemaskinen! Prøv heller å børste av eventuell søle og jord og deretter vaske dem for hånd med vann og mild såpe.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×