Asics
Asics
Gel-sonoma 3 Black/baton Rouge/black
719 kr
(847 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Asics oppleves som små i størrelsen i henhold til 2073 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Yttermateriale:

Mesh

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60054-86

Asics

 
Asics har hentet navnet sitt fra den latinske frasen «Anima Sana In Corpore Sano», som betyr et sunt sinn i en sunn kropp. Derfor har Asics, helt siden begynnelsen i 1949, videreført filosofien om at den beste veien til et lykkelig liv er gjennom fokus på helse og fysisk aktivitet. Deres mål er enkelt: å bli det åpenbare valget for sportsentusiaster verden over!  

Gel-sonoma 3


Denne skoen er skreddersydd for turer i ulendt terreng. Med en SpevaFoam™ Midsole og støtdempende GEL® teknologi kan du uten problemer vike fra veiene og utforske naturen under løpeturen. Støtdempingen sørger for høy brukskomfor, samt ekstra beskyttelse. Denne modellen er like fin for nybegynnere som for de mer erfarne!

Black/baton Rouge/black


Modellen har et høyt komfortnivå og egner seg som løpesko, men med sine mørke farger egner skoen seg like godt til dagliglivet. Det elegante designet gjør at skoen passer godt til en avslappet hverdagsstil, og de lilla detaljene sørger for at skoen har det lille ekstra!

Hold skoene i toppform/h3>
Det trenger ikke være vanskelig eller tidkrevende å vedlikeholde skoene dine! Vask skoene enkelt med vann, litt såpe og en gammel tannbørste. Bruk en svamp for de større overflatene, og la skoene tørke i romtemperatur. Enkelt og greit!

Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

C
Carina
Oversette
S
Smurvan
Oversette
A
Austen Lenihan
Oversette
Vis flere innlegg

28240 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK