Kavat
Kavat
Gimo Blue

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

2 cm

Skafthøyde :

23 cm

Skaftvidde:

30,5 cm

Merke:

Artikelnummer:

51752-00

Kavat Gimo BlueEn av de morsomste tingene med regn er å hoppe i sølepytter! Dessverre er det ikke like morsomt med våte og kalde tær. Det er derfor perfekt at barnet ubekymret kan leke når regnet øser ned, med et par Kavat Gimo Blue på føttene. Med disse på beina kan du være sikker på at barnet holder seg varmt, tørt og fornøyd.

Tørre føtterKavat har i mange år jobbet målrettet for å produsere de beste skoene på markedet. Støvlene fra Kavat er ikke noe unntak. Kavat Gimo Blue er laget i kraftig gummi og har et varmt fôr. Yttersålen har dype spor, så barnet får et godt grep på underlaget, selv når det er glatt.

Året rundt


Særlig i vår del av verden kan man være sikker på at regnvær kommer til enhver årstid, og det er derfor perfekt å ha en støvel som fungerer året rundt. Dette er særlig på grunn av det varme fôret, som gjør støvelen ideell selv på kaldere dager.

Enkel å vedlikeholde


Denne støvelen fra Kavat trenger ikke noen videre oppfølging eller stell. Det er bare å ta på seg støvelen og hoppe ut i søla. Skyll gjerne av støvlene under lunkent vann eller tørk av dem med en fuktig klut.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30826 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×