Kavat
Kavat
Gimo Dark green

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

2 cm

Skafthøyde :

22 cm

Skaftvidde:

30,5 cm

Merke:

Artikelnummer:

51752-02

Kavat Gimo Dark GreenBarn vil ofte leke og løpe rundt, uavhengig av hvordan været er. Av og til er det for variasjonens del også enda morsommere når det er litt kaldt og vått ute. Med disse støvlene fra Kavat kan du la barnet ditt ha det komfortabelt når det leker utendørs. Det spiller ingen rolle hvor vått det er – barnets føtter kommer likevel til å holde seg tørre.

Varm føttene med innerfôrKavat har utviklet sko for barn i mange år, og med disse støvlene har de fokusert mye på komfort. Innsiden av støvlene er behagelig og myk, takket være det hvite ullfôret. Også støvelskaftene har en krage som varmer komfortabelt og godt. Støvlene er naturligvis også vanntette.

For lekelystne barnMed disse støvlene kan barnet ditt tilbringe utallige morsomme timer ute i regntungt og vått vær. Støvlene har dessuten en komfortabel innersåle. Dette er spesielt viktig for barn, ettersom føttene deres er skjørere og mer ømtålige. Dessuten gjør sålen at støvlene også er mer behagelige å bruke ved lengre gåturer.

Vask dem rene med litt vannFordi støvler naturligvis som oftest brukes når været ikke er det beste, blir støvler alltid noe skitne. Rengjør støvlene ved å fjerne smuss og skitt med en fuktig klut. La deretter støvlene lufttørke i romtemperatur, helst unna sollys og varmeelementer som ovner og lignende.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

30787 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×