Kavat
Kavat
Gimo Lilac

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Kavat Gimo Lilac

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Rosa

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

3 cm

Skafthøyde :

25 cm

Skaftvidde:

33 cm

Artikelnummer:

51752-01

Kavat Gimo LilacKavat er et velkjent varemerke som siden starten av sin karriere har kommet med gode, stilige, kvalitetsrike sko for både voksne og barn. Kavat Gimo Lilac er en fantastisk støvel i en stilig lillafarge. Støvlene gjør det gøy å leke i regnet og vannet!

Praktiske egenskaper og stilig designKavat Gimo Lilac er laget i holdbart gummi, og skaftet og sålen er sammenstøpte. Dette er et smart design som forhindrer den minste vanndråpe fra å trenge inn. Øverst på skaftet er det en dekorativ og fôret mansjett. Dette er en indikasjon på selve fôret inne i støvelen.

Gøy med regn!Vannpytter og regnskyll er kjempegøy! Sørg for at barnet er rett kledd med et par Kavat Gimo Lilac. Disse støvlene holder ikke bare føttene tørre, men også varme, takket være fôret. De stilige støvlene kan brukes store deler av året og passer bra også til vanlige klær.

Holdbar kvalitetVi er ikke spesielt overraskede over at Kavat Gimo Lilac er av høy kvalitet. Det er tross alt støvler fra Kavat. Disse lilla støvlene kommer med stor sannsynlighet til å bli skitne, de er jo beregnet på bruk i leire og regn, men du kan raskt og lett vaske ren støvlene med en klut eller ved å vaske av dem i vasken.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28393 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×