Kavat
Kavat - Gimo WP Black
Kavat - Gimo WP Black
Kavat - Gimo WP Black
3D

Brukerbilder

Kavat
Gimo WP Black
387 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Varmeforet, Vanntett

Type:

Farg:

Svart

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

60002-23

Kavat Gimo WP Black


Er det en robust og varm støvel for regntunge høst- og vinterdager du er ute etter, så er Kavat Gimo WP Black et veldig godt alternativ. For unger som er glad i utendørs lek og aktivitet byr det norske klimaet på flust med anledninger for å hoppe i sølepytter og vasse i smeltevann. For den slags krabat, er en skikkelig god gummistøvel et must. Denne utgaven byr på varmt ull-for som gjør den ekstra egnet for de dagene da været er på sitt mest norske.

Kavat handler om kvalitet


Da den svenske skoprodusenten, Kavat, åpnet sine dører i 1945 hadde grunnleggeren allerede flere tiårs erfaring som skomaker. Den store lærdommen han ville sette ut i livet gjennom sitt eget merke var betydningen av å kombinere gode materialer med stor fagkunnskap.
Resultatet har blitt sko for barn og ungdom som skiller seg ut med tanke på både stil, slitesterkhet og komfort. Når du kjøper en støvel som Kavat Gimo WP sørger du for at den unge brukeren får skotøy av aller beste sort.

Kavat Gimo WP er vanntett og foret


Dette er en gummistøvel som er fremstilt av miljøvennlig, resirkulert gummi. Materialet inneholder ikke PVC, i likhet med alle Kavat produkter. Selvsagt er støvelen 100% vanntett.
Det som gjør at denne utgaven skiller seg ut, er at den er foret med ull. Det byr selvsagt på varme og beskyttelse fra kulda som gjerne biter her til lands i løpet av høst- og vinterhalvåret.

Denne støvelen tåler maskinvask


Når du skal vaske Kavat Gimo WP bare putter du den i vaskemaskinen på 30 grader. Foret kan fjernes og vaskes for seg. Ingen av delene skal du legge i tørketrommelen. Bare la dem bil tørre i romtemperatur. Snu selve støvelen opp-ned, så blir den tørr raskere.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
K
Kristine Kirkhorn

Anbefaler ikkje desse, lukter sur kattepiss av dei!!! Har vasket foret og tørket dei i tørkeskap, men hjalp ikkje !! Fortvilt.

 · Svar · 

29132 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×