Kavat
Kavat
Gimo WP Black
387 kr
inkl. mva

Kunde Data

Kavat oppleves som normale i størrelsen i henhold til 33168 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Bruksområde:

Varmeforet, Vanntett

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Gummi

Indre materiale:

Ull

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

4 cm

Skafthøyde :

24 cm

Merke:

Artikelnummer:

60002-23

Kavat Gimo WP Black


Er det en robust og varm støvel for regntunge høst- og vinterdager du er ute etter, så er Kavat Gimo WP Black et veldig godt alternativ. For unger som er glad i utendørs lek og aktivitet byr det norske klimaet på flust med anledninger for å hoppe i sølepytter og vasse i smeltevann. For den slags krabat, er en skikkelig god gummistøvel et must. Denne utgaven byr på varmt ull-for som gjør den ekstra egnet for de dagene da været er på sitt mest norske.

Kavat handler om kvalitet


Da den svenske skoprodusenten, Kavat, åpnet sine dører i 1945 hadde grunnleggeren allerede flere tiårs erfaring som skomaker. Den store lærdommen han ville sette ut i livet gjennom sitt eget merke var betydningen av å kombinere gode materialer med stor fagkunnskap.
Resultatet har blitt sko for barn og ungdom som skiller seg ut med tanke på både stil, slitesterkhet og komfort. Når du kjøper en støvel som Kavat Gimo WP sørger du for at den unge brukeren får skotøy av aller beste sort.

Kavat Gimo WP er vanntett og foret


Dette er en gummistøvel som er fremstilt av miljøvennlig, resirkulert gummi. Materialet inneholder ikke PVC, i likhet med alle Kavat produkter. Selvsagt er støvelen 100% vanntett.
Det som gjør at denne utgaven skiller seg ut, er at den er foret med ull. Det byr selvsagt på varme og beskyttelse fra kulda som gjerne biter her til lands i løpet av høst- og vinterhalvåret.

Denne støvelen tåler maskinvask


Når du skal vaske Kavat Gimo WP bare putter du den i vaskemaskinen på 30 grader. Foret kan fjernes og vaskes for seg. Ingen av delene skal du legge i tørketrommelen. Bare la dem bil tørre i romtemperatur. Snu selve støvelen opp-ned, så blir den tørr raskere.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

S
Silje Bergersen Sundsfjord
Vis tidligere kommentarer
J
Jeanett, Footway

Som det ser ut nå, så kommer ikke denne inn igjen. :pensive:

1
K
kamal
Derya, Footway

Hei,

Ja vi kommer at få in flere under denne måned men en præcis dato kan jeg desværre oplyse :slight_smile:
Hold endelig øje med vores hjemmeside de kommende dage!

0
G
Glenn Angela
J
Jeanett, Footway

Den skal komme i løpet av oktober :slight_smile:

0
Vis flere innlegg

28418 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK