Kavat
Kavat
Gimo Yellow

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Kavat Gimo Yellow

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Gul

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

51752-03

Kavat Gimo Yellow


I over femti år har Kavat laget sko som er både praktiske og fine til barn i forskjellige aldre. Disse gummistøvlene i en herlig gulfarge er et typisk eksempel på et par klassiske Kavat-sko. De er solide, men samtidig morsomme og fine.

Gjenvunnet og giftfri gummiDenne fine gummistøvelen fra Kavat er varmfôret for de kaldere og skikkelig slapsete dagene, med et ullfôr som også kan tas ut for enkel rengjøring. Selve støvelen er laget av gjenvunnet SEBS-gummi, som er fri for PVC, teflon, PTFE og andre fluoriserende stoffer.


Gult er kult


Dette er morsomme støvler for barn som trenger beskyttelse mot vinterhalvårets mange våte dager. Det deilige ullfôret i grått skaper en fin kontrast mot den gule gummien, og siden det er uttagbart, er dette gummistøvler som også kan brukes når det er litt varmere ute.

Enkel rengjøringTakket være det uttagbare ullfôret kan du enkelt rengjøre disse støvlene etter sølete dager. Faktum er at hele støvelen er vaskbar i maskin på 30 grader. Gummi er et materiale som ikke puster, og dermed bør støvlene luftes godt ut etter bruk. Da kan du også ta ut ullfôret, slik at det får lufte seg separat.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28393 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×