Birkenstock
Birkenstock - Gizeh Regular Black
Birkenstock - Gizeh Regular Black
Birkenstock - Gizeh Regular Black
3D

Brukerbilder

Birkenstock
Gizeh Regular Black
589 kr
(847 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Syntetisk skinn

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

07303-00

Birkenstock Gizeh Regular BlackDet tyske merket Birkenstock vet akkurat hvordan man lager flotte og gode sko i et ergonomisk design. Birkenstock Gizeh Regular Black er et par gode sandaler i flip-flop-design. Sandalene har et veldig stilrent utseende, og prikken over i-en er den svarte overdelen.

Kork gir god støtteBirkenstock Gizeh Regular Black er et par gode sandaler i syntetskinn og kork. Sålen har en komfortabel oppbygging til fotbuen din som gir optimal støtte. Da er det kanskje ikke så rart at Gizeh har blitt så populær. Sandalene har vakre detaljer som metallknapper og fine spenner.

Vår- og sommersandalerBirkenstock Gizeh Regular Black er en helt perfekt vår- og sommersandal som du kan bruke med både jeans, kjoler eller korte shorts. Sandalenes stilrene svarte utseende gjør at de er enkle å matche med ulike plagg, farger og mønstre.

Birkenstock har en høy kvalitetEttersom Birkenstock Gizeh Regular Black er en åpen sandal, har du minimalt med behov for å beskytte og vaske skoene. Det viktigste er å holde skoene rene og fine. Syntet-materialet kan rengjøres med en fuktig klut, eventuelt tilsatt litt mildt vaskemiddel. Prøv å unngå vann og søle, da dette i verste fall kan sette vanskelige og stygge flekker på skoene.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
A
Anonym

Jeg er fornøyd!

 · Svar · 
I
Isak

er denne myk ?

 · Svar · 

28810 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×