Birkenstock
Birkenstock - Gizeh Regular White
Birkenstock - Gizeh Regular White
Birkenstock - Gizeh Regular White
3D
Birkenstock
Gizeh Regular White
709 kr
(847 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Hvit

Passer:

Stor

Yttermateriale:

Syntetisk skinn

Såle:

Gummisåle

Merke:

Artikelnummer:

14811-06

Birkenstock Gizeh Regular WhiteDet tyske varemerket Birkenstock lager skikkelig behagelige sandaler og flip-flops av gode materialer. Med ergonomisk passform og god innersåle er Birkenstock Gizeh Regular White vårens og sommerens beste valg. Bruk sandalene på stranden, på jobb eller hjemme!

Kork og syntetisk materialeBirkenstock Gizeh Regular White har en god korksåle med ergonomisk passform og har en overdel av syntetisk materiale. Med en dekorativ og smart reim kan du enkelt justere størrelsen. Birkenstock Gizeh har en god såle med passe mye mønsterstruktur. Du kan bruke sandalene hele dagen uten å bli sliten i beina.

En skikkelig klassikerBirkenstock er virkelig et førstevalg når det kommer til sandaler. Det tidløse og freshe designet til Birkenstock Gizeh gjør at du kan bruke disse sandalene både til hverdags og fest. Bruk avklipte jeans, maxikjole eller et par høye jeansshorts til sandalene.

Bruk sandalene smartBirkenstock Gizeh Regular White kan du bruke år etter år om du tar godt vare på dem. Siden dette er en åpen sandal, er det viktig at du unngår vann og søle. Det syntetiske materialet er lett å tørke av med en fuktig klut.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
S
Sabina

skön och snygg sommarsko

 · Svar · 

29351 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×