Kavat
Kavat
Glava XC Black

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Kavat Glava XC Black

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

51753-01

Kavat Glava XC BlackEn lærsko i en stilren modell! Kavat Glava XC Black er en kjempefin støvel med et varmt fôr for alle årets kalde og våte dager. Disse støvlene passer til små gutter og jenter som vil kunne leke og tulle uten bekymringer – og uansett vær. Kavat er et merke som man virkelig kan stole på når det kommer til kvalitet, design og komfort.

Et kraftig lærKavat Glava XC Black er et bra alternativ for barna, ettersom støvlene er både varme og slitesterke. De er laget av ekte lær som er både vann- og smussavstøtende. På innsiden av støvlene er det et fluffy, mykt og varmt fôr. Den robuste yttersålen har et grovt og dypt mønster som gir barna et godt grep, også på vinterføre.

Stilrent design for alle anledningerKavat Glava XC Black er en praktisk og fin støvel som barnet med fordel kan bruke nesten hele året. Det svarte og blanke læret i kombinasjon med det stilrene designet gjør at støvlene er perfekte både til finklær og til lekeklær.

Behandling av Kavat-skoKavat Glava XC Black er et par sko i høy kvalitet som du enkelt rengjør ved hjelp av en fuktig klut. Begynn med å børste ren støvlene med en vanlig skobørste. På den måte får du bort smuss og støv. Pass deretter på å pleie læret ved å impregnere skoene av og til.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28539 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×