Cavalet
Cavalet
Granö Black
917 kr
(1 147 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Cavalet oppleves som normale i størrelsen i henhold til 808 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

52975-00

Cavalet Granö BlackTenk Skandinavia – tenk 40-tallet. På den tiden fokuserte Cavalet først og fremst på produksjon av vesker og kofferter, men i senere tid har de også begynt med sko som produseres i samme ånd. Drømmer du om en sko som kombinerer kvalitet og stil, pålitelig design og som holder på varmen selv i mange minusgrader? Cavalet Granö Black er drømmeløsningen for deg!

Tykk og myk på innsiden, tøff og frisk på utsidenMed normal passform, glidelås og modeller for både dame- og herreføtter leverer Cavalet Granö Black akkurat det du vil ha. Fluffy, varmende fôr, stilren svart skinnoverdel og en grov gummisåle utstyrt med mulighet for å bruke brodder. Her har du din venn gjennom vinteren!

Passer til alt, eller?Stillongs og jeans eller overtrekksbukse og jakke? Cavalet Granö Black passer uansett bra til antrekket ditt. Det klassiske svaret læret kan kombineres med hvilken som helst farge, og om føttene dine er varme, er resten av kroppen også varm.

Stil og funksjonalitet i samme pakkeCavalet fokuserer på to ting – stil og funksjonalitet. Det lettstelte materialet gjør at du på enkelt vis kan bruke skokrem for å ta vare på støvlettene dine. Stryk på skokremen og puss deretter omsorgsfullt med en myk klut. Poler frem glansen i læret med sirkulerende bevegelser, og vips – støvlettene dine er så gode som nye igjen!
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

D
Dragan Milovanovic
Agnes, Footway

EU 44= 29,2 cm :slight_smile:

0
L
Liselotte
J
Jane

28456 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK