Kavat
Kavat - Grytgöl Blue
Kavat - Grytgöl Blue
Kavat - Grytgöl Blue
3D
Kavat
Grytgöl Blue

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Gummistøvel, Vanntett

Type:

Farg:

Blå

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

2 cm

Skafthøyde :

20 cm

Skaftvidde:

35 cm

Merke:

Artikelnummer:

49265-00

Kavat Grytgöl BlueDen svenske familiebedriften Kavat har laget mange klassiske barnesko helt fra starten. Grytgöl er en av deres mest populære støvelmodeller for barn. De enkle støvlene sitter behagelig på barnets føtter. Disse er perfekte til regnfulle dager når barnet vil raskt ut for å leke i det morsomme været!

Resirkulerbart og fritt for PVCStøvlene er laget av et resirkulerbart gummi som er fritt for PVC. Innersålen er komfortabel og laget i tekstil. Den kan enkelt tas ut ved behov. Disse støvlene veier lite, noe som gjør at barnet kan leke ekstra lenge uten å bli like slitne.

La barnet leke i regnetGrytgöl fra Kavat eksisterer så barna kan leke og ha det morsomt i regnet på en komfortabel måte. Kle ditt barn i gode regnklær. Den fine blåfargen er populær hos mange barn og passer godt til forskjellige stiler. Grytgöl har fine lærdetaljer, og en hempe som gjør det lettere for barnet å ta på seg støvlene.

Råd til behandling av gummistøvlerDu kan lett rengjøre støvlene selv med en fuktig klut, eller ved å vaske dem i vaskemaskinen på 30 grader. Husk å ta ut innersålen og vask den separat. La deretter støvlene tørke i romtemperatur. Varme fra en varmeovn eller solen kan få støvlene til å endre på fasongen.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27862 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×