Kavat
Kavat - Grytgöl WP Pistage
Kavat - Grytgöl WP Pistage
Kavat - Grytgöl WP Pistage
3D
Kavat
Grytgöl WP Pistage
337 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Tittel:

Type:

Farg:

Turkis

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

2,5 cm

Skafthøyde :

20 cm

Skaftvidde:

34 cm

Merke:

Artikelnummer:

60050-36

Kavat Grytgöl WP Pistage


En god gummistøvel trenger man rett og slett her til lands. Unger som skal være ute og leke i all slags vær er avhengig av en god og vanntett støvel. Da er Kavat Grytgöl WP Pistage god å ha. Denne kjempestilige støvelen er både vanntett og enkelt i stand til å håndtere alskens plasking og hopping i sølepyttene. Med sin friske og festlige farge, sprer den også ekstra glede når høstværet er på sitt strieste.

Du kjøper Kavat når det er kvalitet du er ute etter


I Sverige har Kavat vært et populært sko-merke for unger gjennom mange generasjoner. Den langvarige populariteten skyldes i stor grad kvaliteten. Kavat produkter varer lenge og står for en støyt. Disse gummistøvlene vet du at du kan stole på. Kavat Grytgöl WP Pistage vil holde små og aktive føtter gode og varme gjennom høststormene.

Dette er et miljøvennlig produkt


Kavat Grytgöl WP Pistage er laget av høykvalitetsgummi som ikke inneholder PVC. Det gjelder for øvrig alle Kavat sine produkter. Denne gummistøvelen er laget av resirkulert SEBS gummi. Dette er selvsagt godt nytt for miljøet vårt! Sålen er støtdempende og byr på godt grep.

Gummistøvler skal være lettstelte


Ungenes gummistøvler har det med å bli skitne. Det vil selvsagt si at de bør være enkle å gjøre rene. Det er Kavat Grytgöl WP Pistage så det monner. Bare trekk ut den innvendige sålen, og sleng støvlene i maskinen på 30 grader. Både såler og støvler tørker kjapt som bare det i romtemperatur.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

29323 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×