Kavat
Kavat - Grytgöl WP Light Yellow
Kavat - Grytgöl WP Light Yellow
Kavat - Grytgöl WP Light Yellow
3D

Brukerbilder

Kavat
Grytgöl WP Light Yellow
289 kr
(337 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Tittel:

Bruksområde:

Vanntett

Type:

Farg:

Gul

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummisåle

Hælhøyde:

2 cm

Skafthøyde :

18,5 cm

Skaftvidde:

30 cm

Merke:

Artikelnummer:

57983-04

Kavat Grytgöl WP Yellow


Dette er en gummistøvel som garantert vil skille seg ut på lekeplassen. Med sin friske farge og stilige design er Kavat Grytgöl WP Yellow valget for den som ikke vil la en regntung høst legge en demper på humøret! Støvelen skinner som ei sol, og utgjør en velkommen fargeklatt når dagene blir grå og mørke.

Kavat er et kvalitetsmerke


Når du kjøper et Kavat produkt for ungene, så vet du at du sikrer deg skotøy som står for en støyt og som vil vare en god stund. Dette merket har laget sko i over 70 år, og har hele tiden basert drifta på et ufravikelig fokus på kvalitet. Kavat Grytgöl WP Yellow er et godt eksempel på dette. Denne støvelen vil garantert holde små føtter varme og tørre uansett hvor hardt det regner.

Kavat Grytgöl WP Yellow er laget av miljøvennlige materialer


Som alle Kavat-produkter er også denne stilsikre gummistøvelen PVC-fri. Den er laget av resirkulert SEBS gummi, og foret med tøystoff. Gummisålen byr både på god komfort og utmerket grep selv på sleipt underlag. Når det er skikkelig kaldt, kan det være lurt å ha på seg tykke sokker, da foret ikke er veldig tykt.

Denne gummistøvelen kan du vaske i maskinen


Kavat Grytgöl WP Yellow vasker du enkelt som bare det i vaskemaskinen. Det gjør du på 30 grader. Du tørker støvlene ved å plassere dem opp-ned på vannabsorberende underlag (f.eks. en klut, eller avispapir) i et varmt rom.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28810 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×