Asics
Asics - Gt-1000 6 Gs Apricot Ice/ Coral/canteloupe
Asics - Gt-1000 6 Gs Apricot Ice/ Coral/canteloupe
Asics - Gt-1000 6 Gs Apricot Ice/ Coral/canteloupe
3D
Asics
Gt-1000 6 Gs Apricot Ice/ Coral/canteloupe
597 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Rosa, Rød, Orange

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Mesh

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60072-78

Asics


Er du på evig jakt etter sko som kan tåle et barns høye aktivitetsnivå? En sko som ikke gir seg før barnet selv er ferdig å springe? Asics har funnet den perfekte balansen mellom topp kvalitet og et design som barna selv elsker! For å holde tritt med barnet må skoen både være komfortabel og lekne og fine å se på, noe denne skoen utvilsomt presterer!

GT-1000 6 Gs


For et barn er det ingenting som er viktigere enn stabile omgivelser, og med GT-1000’s G’s blir det ikke noe problem å holde bena på jorda. Den støtdempende Gel teknologien har ingen make, barnet ditt vil være beskyttet uansett hvilket underlag de velger å herje på!

Apricot Ice / Coral/cantaloupe


Navnet på fargen, korall, beskriver perfekt den sommerlige følelsen du får av å se på disse skoene. Du transporteres til et tropisk øyparadis hver gang du får et glimt av fargen idet barnet ditt haster forbi. Skoene får en lett og luftig look ved hjelp av de ulike sjatteringene av fersken, og med det vil de passe perfekt både til sport og til sommerkjolen.

La korallen leve!


Disse skoene er finest med sine vakre nyanser av korall og fersken! Børst av tørr søle etter leketid og vask skoene med en fuktig klut og litt mild såpe.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28379 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×