Asics
Asics
Gt-1000 6 Gs Apricot Ice/ Coral/canteloupe
597 kr
inkl. mva

Kunde Data

Asics oppleves som små i størrelsen i henhold til 2073 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Rosa, Rød, Oransje

Yttermateriale:

Mesh

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60072-78

Asics


Er du på evig jakt etter sko som kan tåle et barns høye aktivitetsnivå? En sko som ikke gir seg før barnet selv er ferdig å springe? Asics har funnet den perfekte balansen mellom topp kvalitet og et design som barna selv elsker! For å holde tritt med barnet må skoen både være komfortabel og lekne og fine å se på, noe denne skoen utvilsomt presterer!

GT-1000 6 Gs


For et barn er det ingenting som er viktigere enn stabile omgivelser, og med GT-1000’s G’s blir det ikke noe problem å holde bena på jorda. Den støtdempende Gel teknologien har ingen make, barnet ditt vil være beskyttet uansett hvilket underlag de velger å herje på!

Apricot Ice / Coral/cantaloupe


Navnet på fargen, korall, beskriver perfekt den sommerlige følelsen du får av å se på disse skoene. Du transporteres til et tropisk øyparadis hver gang du får et glimt av fargen idet barnet ditt haster forbi. Skoene får en lett og luftig look ved hjelp av de ulike sjatteringene av fersken, og med det vil de passe perfekt både til sport og til sommerkjolen.

La korallen leve!


Disse skoene er finest med sine vakre nyanser av korall og fersken! Børst av tørr søle etter leketid og vask skoene med en fuktig klut og litt mild såpe.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

A
Austen Lenihan
Oversette
A
Angela
Oversette

28466 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK