07.04.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Asics
Asics
Gt-1000 6 Gs Victoria Blue/Yellow/dark Blue
547 kr
inkl. mva

Kunde Data

Opplevd størrelse basert på  2073 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Blå

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60054-79

Asics


Du vet noe er riktig når 200 mennesker jobber daglig for å forske på og utvikle den beste skoen for ditt barn. For barnet ditt er skoen bare et hjelpemiddel i leken, men det er ingen lek for Asics. De tar den perfekte barneskoen seriøst, noe som betyr at de aldri blir ferdige med å utvikle, lære og innovere.

Gt-1000 6 Gs


Dette er ikke gåsko, dette er løpesko! De er designet for at barnet ditt skal kunne løpe som vinden og hoppe som en kenguru! Duomax-systemet sørger for støtte og støtdemping, slik at hvert eneste hopp resulterer i en 10/10 landing. Stoffet er luftig og puster, noe som er viktig under treningsøkten og leken, men også når du sparker av deg skoene etter en lang dag.

Victoria Blue/Yellow/dark blue


Disse blå og gule løpeskoene kan sees på som en advarsel for alle som prøver å passere: Det skjer ikke! Skoene skriker ut at de er de raskeste i gata og du kan bare prøve å forbipassere dem.

Hold skoene i tipp topp kvalitet!


Når et barn leker er det bare riktig at de ender opp dekket i regn og søle og litt av alt annet. For å være sikker på at disse gule og blå fargene ikke stopper å skrike, tørk av eventuell søle etter det har tørket. Deretter vask dem med en fuktig klut og litt mild såpe. Og hold dem unna varmeovner for å forsikre at de beholder den perfekte passformen!
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

A
Austen Lenihan
Oversette
A
Angela
Oversette

30614 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK