Asics
Asics - Gt-1000 6 Seashell Pink/begonia Pink/whi
Asics - Gt-1000 6 Seashell Pink/begonia Pink/whi
Asics - Gt-1000 6 Seashell Pink/begonia Pink/whi
3D
Asics
Gt-1000 6 Seashell Pink/begonia Pink/whi
957 kr
(1 197 kr)
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Rød, Grå, Rosa

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummisåle

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

60054-88

Asics


I 1949 ba Onitsua, Asics’ far, en god venn om råd. Svaret han fikk var: ”Hvis du ber til Gud, bør du be om et sunt sinn i en sunn kropp”. Senere har disse ordene blitt hele motivasjonen bak merket Asics, og skoene i som lages den dag i dag er utviklet med denne tanken i bakhodet.

Gt-1000 6


Hver dag er det over 7000 mennesker som arbeider med dine neste Asics sko, på en eller annen måte. Forskningssenteret i Kobe er et midtpunkt i sportsdesignets univers. Gt-1000 modellen er et av produktene som er spesialdesignet for å korrigere overpronering, og som har gjort pronasjon til et problem som hører fortiden til!

Seashell Pink/Begonia Pink/white


Den sommerlige og lette fargepalletten gjør disse at disse skoene sklir naturlig inn på fest, på tur i byen, på en grillfest i nabolaget eller på en rolig tur langs stranden. Og selvfølgelig ser de minst like kule ut på føttene dine når du er midt i en intensiv treningsøkt.

Teknologi


De avtakbare sålene sørger for at føttene dine holder seg svale, komfortable og ikke minst tørre. Materialene i midtsålen passer på støtdemping og smidighet, og jobber sammen med Cushioning-teknologien for å absorbere hver en ujevnhet underlaget utfordrer deg med.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

27620 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×