Sneaky Steve
Sneaky Steve
H1515 Heron Cognac

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Sneaky Steve H1515 Heron Cognac

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Glidelås

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Walkingsko

Type:

Farg:

Brun

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

51400-00

Sneaky Steve H1515 Heron CognacSneaky Steve er et velkjent svensk foretak som lager noen av markedets stiligste herreboots og lærsko. Sneaky Steve har et øye for detaljer og design som overgår de fleste. Heron er et par sko i Chelseaboots-modell, men med noen forskjeller.

Ekte lær og utsøkt designSko fra Sneaky Steve har ofte det lille ekstra, som virkelig får skoene til å ta steget opp til eliten. For eksempel er læret av høyeste kvalitet og får en mørkere tone ved tærne. Du åpner skoene ved hjelp av to skråstilte glidelåser. Disse sitter på sidene av skoen og får skoene til å se smalere og mer elegante ut.

For et velkledd og stilig antrekkDe vakre og behagelige skoene går godt til både vanlige jeans og lysere bukser. Den brune fargen gir et litt rockete uttrykk som passer godt med det ellers så stilrene designet. Ved glidelåsen sitter det også en knapp du kan feste glidelåsen i.

LærpleieDisse lærskoene kan holde lenge ved rett pleie og vedlikehold. Bruk skobørste for å rengjøre overflaten før du påfører en skokrem eller en skovoks som passer. Du kan også impregnere skoene, slik at de får bedre beskyttelse mot regn og skitt.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28537 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×