Kavat
Kavat - Halland WP Black/Grey
Kavat - Halland WP Black/Grey
Kavat - Halland WP Black/Grey
3D
Kavat
Halland WP Black/Grey
697 kr
inkl. mva
  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Bruksområde:

Vanntett

Type:

Farg:

Lilla

Passer:

Liten

Yttermateriale:

Syntet

Såle:

Syntet

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

54289-05

Kavat Halland WP Black/Grey


Den kanskje aller beste typen skotøy for norske unger i løpet av høstmånedene er vanntette joggesko. Kavat Halland WP Black/Grey er et prakteksemplar. Skoen er lett, den har godt grep, er lett å ta av og på, og er altså 100% vanntett. Det gjør den perfekt egnet for lekeplasser hvor sølepyttene gjerne råder.

Kavat er et svensk kvalitetsmerke


Når du kjøper Kavat sko til ungene, så gir du dem fottøy av høy kvalitet. Merket har holdt det gående i over 70 år. Her kjenner de det nordiske klimaet. Skoene som produseres er tilpasset deretter. Når de sier at en joggesko som Kavat Halland WP Black/Grey er vanntett og godt egnet for den norske høsten, så er det alvor.

Miljøvennlige materialer


Kavat Halland WP Black/Grey er fremstilt av miljøvennlige materialer. Deriblant enkelte som er resirkulerte og nedbrytbare. Skoen er som sagt vanntett og har borrelås. Den er veldig lett og har en støtdempende såle.

Denne joggeskoen vasker du i maskinen


En stor fordel med å kjøpe sko som er laget av syntetiske tøyfibre sånn som Kavat Halland WP Black/Grey er at de kan slenges i vaskemaskinen når det skulle behøves. Du kan vaske disse skoene på 30 grader. Først tar du ut sålen på innsiden. Den skal vaskes for seg. Både sko og såle tørker enkelt i romtemperatur.
Vis mer.

Hjelp andre, del meningene dine

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)

28810 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×