Kavat
Kavat
Hällevik Xc Silver

Skoen er dessverre utsolgt

  • Gratis frakt og retur
  • 180 dagers åpent kjøp!

Kavat Hällevik Xc Silver

Produktbeskrivelse

Detaljer:

Borrelås

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Grå, Sølv

Passer:

Normal

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummisåle

Artikelnummer:

49264-01

Kavat Hällevik Xc SilverKavat har blitt berømt verden rundt på grunn av sine barnesko. Det merkes godt at produsenten er eksperter på feltet, spesielt når man ser sandaler som Hällevik. Sandalene er en favoritt som verdsettes av både foreldre og barna selv. Med denne sølvfargede varianten får du ikke bare en komfortabel og god barnesandal, du får et unikt og originalt utseende også.

Crosscountryskinn og luftig designSandalene Hällevik er produsert med hjelp av det kjente crosscountryskinnet som Kavat ofte benytter seg av. Det er et solid skinn som er både smuss- og vannavstøtende. Sandalene er designet for å være enkle å ta av og på. Borrelåsbåndet kan åpnes helt, noe som alltid er kjekt på farten.

Litt annerledes og veldig spesielleDisse sandalene skiller seg ut i mengden grunnet sitt sølvfargede og glansfylte utseende. Fargen passer veldig bra til lysere plagg. De små sandalene er perfekte å ta med til stranden eller lekeplassen. Hällevik har en forsterket hæl, og dette gir føttene en god støtte.

Behold den fine sølvglansenDen beste måten å få sandalenes fine farge til å holde seg på, er å stelle skoene regelmessig og forsiktig. Bruk en fuktig klut først og deretter en fargeløs skokrem.
Vis mer.

Diskusjon

Skriv ditt navn/kallenavn så vi vet hvem du er =)
×
×
Favoritten er lagt til
Og der havnet en favoritt til i samlingen :)

28393 treff
Når du surfer her tillater du cookies.×